La Masia

Mas Prat es troba ubicat en una antiga parròquia de muntanya de l'Alta Garrotxa anomenada Castellar de la Muntanya. Antigament va ser un hostal i lloc de pas obligat pels transeünts que creuaven la frontera entre Espanya i França.

Actualment Mas Prat és un allotjament rural amb encant situat en plena naturalesa, envoltat de bosc i amb unes vistes panoràmiques espectaculars. Des d'aquí veiem el pic del Canigó, el Cim del Bassegoda, el Pic de les Bruixes, Mare de Déu del Mont, llunyanament Banyoles i en un matí net i clar fins i tot veiem el mar a la Costa Brava. És un lloc on trobar-se amb la bellesa de la natura, amb el silenci, amb la immensitat de les muntanyes i els estels a la nit.

L'ORIGEN

"Mas Prat ha estat un d'aquells grans somnis de quan ets petit. Tenia la necessitat de tornar als orígens, a la natura, a l'essència de mi mateix. Quan vaig arribar només vaig trobar runes, ha estat un projecte dur i intens, però ha valgut la pena reconstruir aquest indret.
Mas Prat és per mi un espai de pau i de reflexió, aquí estàs ben lluny dels sorolls i de les presses, és un lloc per descansar, per relaxar-se i sobretot per mimar-se i estimar-se a un mateix.
Avui Mas Prat es viu i sempre segueix somiant i gestant nous projectes".

Xavier Canadell